Blogginlägg

Fredag

2013-10-11 11:56 | 0 kommentarer

Idag är Cealin bättre i benet men stöder inte full ut, men Thomas tycker det är ok att jag åker och han tar hand om hundarna. Han kommer att få fullt upp men det vet han.

Det är ett "underligt" seminarium på ett sätt som jag ska på, det är Kooikerklubben som anordnar den men vad jag hört av 2 andra deltagare får man inte ta med någon hund......
Hur ska dom göra då som inte har någon som kan passa deras hundar/valpar? Dom är alltså inte välkomna? Hmmmm

Jag hade planerat att ev ta med Freyr eller Minja som miljöträning men trots att jag skrivit till styrelsen och frågat om det jag hört stämmer eller inte och bett om svar INNAN det börjar så har jag inte hört ett dugg, och snart stänger jag ner datorn för dagen, men jag vet att dom fått det eftersom ett svarskvitto kommit.
Om det stämmer som de andra berättat borde det ju varit med redan i inbjudan från SKooi eller åtminstone när det kom ut vilka som skulle deltaga .
Men vadå varför berätta något ......... nej detta känns inte alls bra det känns mer som vi är till för styrelsen än att styrelsen är till för medlemmarna.
Jajaja jag vet att man inte får skriva något negativt om dom men detta står jag för och detta är inte första gången heller.
Å andra sidan har Thomas sagt detta under flera år och den enda anledningen till att vi fortfarande är med i klubben är Clubshowen.
Även den börjar jag betvivla nu eftersom man till nästa år har anlitat en domare från Holland som aldrig fram tills nu ens dömt Kooiker, allt enl uppgift efter koll med hollänska domare, det är ju liksom inte så att man kan rasen bara för att man är född i Holland..... eller det kanske det är ?????

Så vill jag ju visa de 2 diplom som Lis och River fått i USA efter de nya titlarna är klara  Vi är såååå stolta över er!

131010_river_42123322677107

131010_river_42112047805291

Välj språk