Blogginlägg

Musfångare

2013-10-16 17:00 | 2 kommentarer

Idag kom Minja och Freyr in efter att ha rusat runt och lekt i trädgården en stund, Freyr var väldigt uppmärksam på Minja och jag undrade varför tills jag såg  ....... det stack ut en svans och 2 små ben ur Minjas mun.
När Thomas plockade ut den visade det sig vara en stor fet sork, hur hon kunde gömma så gott som hela den i munnen kan vi bara inte fatta och som tur var så hade hon inte ätit på den.
Förmodligen är det så att hon inte fångat den själv utan "fått" den av Zephyr som blivit en mycket bra jägare.

Under helgen som gick var jag på Kooikerseminarium i Eggby utanför Skara. En trevlig helg med bra boende och väldigt god mat  .
Vi hade 2 st föredragshållare och båda var bra även om det som handlade om mentalbeskrivningen BPH var mest intressant.

Idag var jag och vaccinerade Tira och samtidigt försökte vi ta en röntgenbild för att se hur många valpar hon ev kommer att få. Tyvärr så hade något hänt vid fixeringen av röntgenplåten så vi fick ingen riktig och säker bild men några små huvuden såg vi i alla fall  så nu är det bara att hoppas på att allt kommer att gå bra när det är så dags.

Freyr har också fått sin vanliga 3 månaders spruta och även sin första rabiesspruta. Det är otroligt så snabbt tiden går han blev ju 3 mån i måndags.

Välj språk